logo1
Video Chat de Acasă Online - Plătim cuplurile și femeile să stea acasă

Câștiguri de $3000/lună din vizualizări + $200 BonusStart pentru că stai acasă și faci doar ce dorești.

Dacă îți plac provocările, înscrie-te și tu în unicul RealityShow neregizat ce se transmite online dar nu și în România. Identitatea și imaginea ta vor fi protejate.

Care sunt principalele beneficii?

Tu decizi când și cât timp stai acasă

Câștiguri bazate pe vizualizări

Primești gratuit echipamentul

Nu interacționezi cu utilizatorii

Timpul petrecut acasă este mai profitabil decât ai fi crezut.

Află cum funcționează!

1. Vă vom contacta

După ce ai completat formularul și ai finalizat procedura de înscriere, te vom contacta telefonic pentru a discuta toate detaliile de care tu ai nevoie și pentru a ne asigura că ai înteles cum funcționează.

2. Primiți gratuit toate echipamentele

La finalizarea procedurii de înscriere vei primi gratuit echipamentul video pe toată perioada colaborării. Activitatea obișnuită din cursul zilei va fi transmisă online prin intermediul unor camere de mici dimensiuni amplasate în interiorul locației tale.

3. Câștigându-ți banii

Accesul la camere este permis doar utilizatorilor din afara României, pe o platformă online securizată, în urma unei plăți efectuată de aceștia. Câștigurile tale zilnice vor fi influențate de numărul vizualizărilor obținute de locația ta.

4. Înregistrează-te acum!

Completează formularul de înscriere de mai jos și îți vom răspunde în mai puțin de 24 ore.

Formular de înscriere:

Ce spun modelele ?

"Până să văd reclama pe Facebook, nu mi-am imaginat că există așa ceva. Prietena mea e studentă iar eu aveam un job destul de prost plătit și cu banii nu stăteam chiar roz. Am fost atras să încerc pentru că nu erau promovate sume fabuloase, asta mi-a dat un plus de încredere.
Laurel
25 de ani
Cred că ceva mai banal de atât nu este când vorbim de cum se pot obține banii. Singura întrebare la care trebuie să îți răspunzi este: Sunt ok sau nu să am câteva camere web ce funcționează constant în apartament? În rest nu se schimbă nimic.
Roxana
26 de ani
Dacă ești suficient de îndrăzneț să ai 5 sau 6 webcamuri în casă și nu ai o problemă cu asta, avantajele financiare sunt foarte mari, nu mai zic că nu trebuie să faci ceva anume sau să îți schimbi stilul de viată, după 2-3 zile nu le mai observi, uiți că sunt acolo.
Ilona
24 de ani
Este ceva mult prea nou in România și multă lume crede că este videochat. Asta am crezut și eu la început însă e diferit; Ca fost model de chat, cu ceva experiență, pot spune că este infinit mai lejer, comparația nu își are rostul. Pe lângă asta am primit echipamentul fără să îl plătesc.
Sabinaa
27 de ani

Întrebări și Răspunsuri

Este un RealityShow neregizat ce se transmite online dar nu și în Romania.

Într-un RealityShow tu nu vei interacționa în niciun fel cu membrii site-ului și nu va trebui să desfașori anumite activități la cererea utilizatorilor. Nu trebuie să știi limba engleză, Nu ai nevoie de un decor special și nici nu trebuie să joci un rol anume. Doar rutina ta zilnică.

Fiecare locație are în dotare camere de mici dimensiuni ce filmează constant. Rolul acestora este de a capta și transmite în timp real viața oamenilor obișnuiți.

Este necesar să ai vârsta de minim 18 ani pentru a te înscrie.

Camerele participanților din Romania NU pot fi vizualizate de utilizatorii români.

NU se difuzează la TV.

NU. Numele tău real este protejat, fiecare participant are doar un nickname (pseudonim) afisat pe site, restul datelor cu caracter personal nu se fac publice.

Ceea ce faci tu in mod obișnuit. Nu îți este impusă nicio activitate. Tu alegi.

NU, acest aspect nu este atât de important.

Balconul, terasa și zona wc NU sunt incluse. În schimb, camerele captează activitățile din celelalte zone: bucătărie, living, zona de duș, dormitor și hol.

DA, Tu decizi când și cât timp stai acasă.

Orice activitate care încalcă legislația României. Ex: violența fizică, consum de droguri, etc.

Nimic, iți vom oferi gratuit echipamentul necesar pe toată durata colaborării.

Poți participa doar cu locația ta, aceasta poate fi proprietate personală sau închiriată.

NU, Participarea ta începe și se oprește când decizi tu.

Trebuie doar să ne comunici acest lucru, oricând dorești tu, fără niciun fel de restricție sau condiție. NU este o perioadă minimă ce trebuie să o îndeplinești ca participant.

Persoanele acceptate în urma înscrierii vor primi un bonus de $500 pentru recomandări noi finalizate cu succes.

Să te înscrii singur, cu partenerul sau cu prietenii completând formularul de pe siteul www.stai-acasa.com . În maxim 24h iți vom răspunde prin e-mail.

– Înscrierile se fac doar prin completarea formularului de mai sus – Politică de confidențialitate
Copyright ©2023 StaiAcasa. All Rights Reserved